Sveriges Hundföretagare - SHF

Sveriges Hundföretagare har sina rötter i IMMI – en organisation som då den bildades för drygt trettio år sedan utgjorde en ny och viktig kontrast till den tidens traditionella bestraffningsbaserade hundträning. Ända sedan starten har hundinstruktörer och hundpsykologer samlats under samma tak. Idag har vi uppdaterat och moderniserat grundtanken för att möta dagens behov av kompetens inom fler hundyrken.

Som köpare av en H-märkt tjänst kan du förvänta dig att få hjälp av en dokumenterat välutbildad och erfaren hundföretagare. Våra medlemmar har flera hundra timmars dokumenterad utbildning samt praktisk arbetserfarenhet bakom sig. De har dessutom enats kring en gemensam policy och etik som innebär att du eller din hund kommer att bemötas väl och att tjänsten baseras på modern forskning, kunskaper och respekt för individens särdrag.

Du som hundägare behöver inte ta ansvaret att kontrollera, be om utbildningsbevis och ha kunskap om vad som är en gedigen yrkesutbildning. Du ska inte behöva ta reda på vad som är adekvat arbetserfarenhet för att på så vis bedöma företagarens kompetens. Det gör vi!

SHF:s medlemmar fortbildar sig kontinuerligt för att du med säkerhet ska få högkvalitativa tjänster. Etik är något vi värdesätter, ett respektfullt bemötande och omtänksamt handhållande av både dig och din hund garanteras hos våra medlemmar!

Hitta din närmsta medlem här »